UP Srbije – poslodavci Zrenjanina

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina ogranak je Unije poslodavaca Srbije sa dejstvom na teritoriji srednjeg Banata. Predstavlja neprofitnu, nevladinu, nestranačku organizaciju osnovanu na bazi dobrovoljnog članstva pravnih lica. Od svog osnivanja 2005. godine do danas Unija je okupila 187 privrednih subjekata sa više od 6000 zaposlenih.

Osnovni cilj delovanja Unije poslodavaca u Zrenjaninu jeste zaštita interesa firmi članica, pružanje pravovremenih informacija od značaja za poslovanje, ostvarivanje ušteda sklapanjem kolektivnih ugovora, edukacija privrednika i zaposlenih, pravno savetovanje, savetovanje i podrška pri konkurisanju kod različitih fondova, promocija privatnog preduzetništva, organizacija događaja od značaja za lokalnu privredu, umrežavanje članova i podsticanje poslovne saradnje među firmama.

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina je kolektivni član Unije poslodavaca Srbije, jedinog udruženja poslodavaca iz naše države koje je član Međunarodne organizacije rada. Unija poslodavaca Srbije jedina je organizacija koja je stekla pravo da predstavlja poslodavce u pregovorima sa državnim organima i sindikatima i koja je priznata od strane sličnih organizacija u Evropskoj Uniji.

U proteklih 15 godina, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina uspostavila je saradnju sa svim poslovnim organizacijama na teritoriji srednjeg Banata, sa obrazovnim i visokoobrazovnim institucijama i drugim činiocima javne i poslovne zajednice. Takođe, dala je svoj doprinos društvenom i kulturnom razvoju lokalne sredine saradnjom ustanovama kulture, sportskim klubovima, lokalnim manifestacijama i promocijom turističkog potencijala Zrenjanina.

Unija ZR logo
Kontakt podaci
Kontakt osoba