Radio Televizija Santos

Radio Televizija Santos je jedina medijska kuća u regionu, smeštena u Zrenjaninu koja obuhvata sve segmente medijskog praćenja – radio, televizija i internet portal. Televizija pokriva teritoriju Severnog i Srednjeg Banata, radio je lokalnog karaktera, dok je portal www.rtvsantos.com dostupan u celom svetu gde je dostupna internet konekcija.

Televizija Santos uspešno posluje već punu 21 godinu. Za to vreme iz dana u dan se trudimo da napredujemo kroz ulaganja u tehnologiju i samim tim u kvalitet programa i informacija koje plasiramo u javnost.
Radio Santos se uspešno čuje pune 24 godine na području Zrenjanina. Kroz program svakog dana plasiramo informacije koje se tiču našeg grada i šire, aktuelna dešavanja, temama obuhvatamo sve generacije.

Internet portal www.rtvsantos.com postoji već 9 godina, tokom kojih je značajno unapređen i sadržajniji je. Putem portala plasiramo sve informacije koje su emitovane na Televiziji i Radiju Santos, ali i ostale korisne informacije.  Poverenje koje naši gledaoci i slušaoci imaju u naše medije, najveća je nagrada i podsticaj za dalji rast i razvoj.

RTV Santos logo
Kontakt podaci
Kontakt osoba