Regionalna privredna komora Zrenjanin

PKS – RPK Zrenjanin baštini bogatu tradiciju komorskih aktivnosti u Banatu još od 1920. godine kada je bila osnovana „Banatska trgovačko-industrijska i zanatska komora“. Danas RPK Zrenjanin kao organizacioni deo PKS pokriva teritoriju Srednjebanatskog upravnog okruga koji sačinjavaju opštine Zrenjanin, Novi Bečej, Žitište, Sečanj i Nova Crnja. Ova oblast se prostire na blizu 3.300 kilometara kvadratnih sa oko 175.000 stanovnika, i predstavlja multietničku sredinu u kojoj živi više od 20 različitih nacionalnosti.

PKS – RPK Zrenjanin svojim članovima pruža širok spektar usluga u nameri da se unaprede lokalne privredne aktivnosti, cem direktnih usluga članovima kao što su davanje saveta i konsalting, izdavanje odgovarajućih dokumenata, komora kontinuirano radi na objedinjavanju mišljenja svojih članova i njihovih zahteva prema državnim i lokalnim organima, edukaciji predstavnika članova, promociji i prezentaciji njihovih grupnih i pojedinačnih mogućnosti.

PKS – RPK Zrenjanin aktivno sarađuje sa predstavnicima lokalnih samouprava regiona. Evidentna je i saradnja sa drugim organizacijama gde god postoji opšti ili partikularni interes članova.

Privredna komora Srbije logo
Kontakt podaci
Kontakt osoba