BS Computer

BS Computer je osnovan 10. oktobra 2005. godine sa sedištem u Zrenjaninu.

Od osnivanja, tokom prethodnih godina, prešli smo dug i težak put od firme sa jednim zaposlenim, do firme koja zapošljava u stalnom radnom odnosu više visoko obrazovanih i stručnih ljudi sa diplomama iz IT oblasti, kao i određen broj stručnih saradnika specijalizovanih u određenim segmentima IT. Ovakav tim zajednički konstantno radi na unapređenju poslovanja i na povećanju kvaliteta i obima usluga koje pružamo. Mi se trudimo da maksimalno iskoristimo sve mogućnosti koje pružaju informacione tehnologije kako bismo našim klijentima omogućili primenu najkvalitetnijih i najnovijih rešenja iz ove oblasti.

Značajno mesto u ponudi firme BS Computer zauzima usluga IT rešenja po sistemu “ključ u ruke”, kao i IT Outsourcing.

Usluga po sistemu “ključ u ruke” podrazumeva kompletne aktivnosti od projektovanja celokupne IT infrastrukture preduzeća, nabavke i montaže opreme, izrade mrežne infrastrukture (pasivni i aktivni deo), kao i nabavke i instalacije operativnih sistema i aplikativnog softvera na računare i servere u Vašoj firmi uz adekvatnu obuku korisnika radi maksimalnog iskorišćenja postavljenog sistema. U okviru implementacije ovakvog rešenja u mogućnosti smo da integrišemo i sisteme za VoIP telefoniju, video nadzor (posedujemo licence za tehničko obezbeđenje), evidenciju radnog vremena, kontrolu pristupa i sl.

Implementacijom IT rešenja po sistemu “ključ u ruke” izbegavaju se tipični problemi koji su dosta česti kada na infrastrukturi i implementaciji IT rešenja radi više izvođača (nedostatak projektne dokumentacije, nekompatibilnost opreme, nedostatak mrežnih resursa usleg lošeg projektovanja kapaciteta itd.).

IT Outsourcing je način pružanja usluga koji omogućava Vašoj firmi da umesto posedovanja svog IT sektora, ugovorno angažujete našu firmu da Vam pruža usluge u vezi sa informacionim tehnologijama, u cilju smanjenja IT troškova. Prednosti se ogledaju u tome što ne morate imati stalno zaposlene, ulagati u njihovo usavršavanje, brinuti da posedujete angažovan dovoljan broj zaposlenih sa neophodnim veštinama… Naše angažovanje može biti na lokaciji klijenta ili daljinskim putem direktno iz naše firme (što smanjuje vreme odziva na minimum). Takođe, klijentima pored konstantne IT podrške poslovanju pružamo i usluge daljinskog praćenja i održavanja sistema radi proaktivnog delovanja, kako biste imali maksimalno pouzdano okruženje za rad.

BS computer logo
Kontakt podaci
Kontakt osoba