Prvi ICT MeetUp okupio više od 200 učesnika

Prvi ICT MeetUp u organizaciji ZRIKT-a okupio je više od 200 učesnika, pretežno srednjoškolaca i studenata zainteresovanih za karijeru u IT industriji. Stručnjaci različitih profila obradili su 10 aktuelnih tema od značaja za mlade, kao i zaposlene u IT-ju na početku profesionalne karijere.

Osim sa aktuelnim temama iz oblasti IT-ja, marketinga, komunikacija, prisutni su bili u prilici da se upoznaju sa programima za započinjanje sopstvenog biznisa i institucionalnom podrškom na nivou grada.

Pored toga, studenti i srednjoškolci su, ovom prilikom, upoznati sa programima praksi u kompanijama Levi9, Vega IT i Consulteer, kao i sa programom “Letnja stručna praksa” koju sprovodi Zrenjaninski poslovni krug.

Sumirajući utiske, možemo samo da iskažemo zahvalnost na svemu što se dogodilo prošlog četvrtka i petka.

Prvenstvo, zahvaljujemo se publici na odazivu, interakciji i mnogobrojnim pitanjima, kao i predavačima koji su odradili sjajan posao i pružili odgovore na sve nedoumice.

Zahvaljujemo se našim domaćinima sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i sa Visoke tehničke škole strukovnih studija.

Zahvalni smo pokroviteljima prvog ICT MeetUp-a, našim saradnicima iz kompanije DDOR osiguranje, kao i prijatelju događaja, kompaniji Business Talks Network.

Zahvaljujemo se svim saradnicima koji su doprineli realizaciji projekta, na stručnosti, profesionalnosti, posvećenosti i predanosti. Bez vas, ovaj događaj ne bi izgledao baš ovako kako izgleda.

20 od 26 pojedinaca, organizacija, institucija i kompanija članica Zrenjaninskog IKT klastera, direktno je bilo uključeno u realizaciju prvog ICT MeetUp-a.

Umesto zahvalnosti svima pojedinačno, istaći ćemo jedino to da je ICT MeetUp rezultat zajedničkog rada ljudi koje Klaster okuplja, a koji predstavljaju najvažniji resurs organizacija na dobrovoljnoj bazi.

Hvala i svim angažovanim saradnicima, na izuzetnoj profesionalnosti i ličnom pečatu kojim su celokupan događaj podigli na viši nivo.

Naposletku, podsetićemo se dela predavanja fenomenalnog Đorđa Obradovića iz kompanije Consulteer, koji je ukazao na to da je u svakom poslu savršeno ono što je funkcionalno i optimalno dobro. Prvi ICT MeetUp nije bio savršen, kao uostalom nijedan živ događaj, ali je bio optimalno dobar jer su svi koji su bili uključeni u njegovu realizaciju dali svoj maksimum.

Pod drugim okolnostima, za kraj bismo dodali da je zadovoljstvo bilo naše. Iz ovih cipela, rekli bismo samo to da je ICT MeetUp događaj na zadovoljstvo svih nas.

Zakazujemo naredni susret za sledeću godinu!