Prva konferencija Futurologija okupila više od 400 posetilaca

Fenomenalna energija koja nas drži od prošle nedelje, zasluga je svih vas koji ste prepoznali, podržali i učestvovali u realizaciji ideje u koju verujemo od samog početka. Prva Futurologija je, zahvaljujući zajedničkom entuzijazmu, okupila više od 400 ljubitelja tehnologije, aktuelnih i budućih IT profesionalaca.

Posebnu zahvalnost dugujemo svim posetiocima, kao našim članovima Klastera iz reda obrazovnih institucija – Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Zrenjaninu, Tehničkoj školi, Elektrotehničkoj i građevinskoj školi „Nikola Tesla“ i Zrenjaninskoj gimanziji, kao i svim kompanijama i institucijama koje okupljamo oko naše organizacije. Bez vaše podrške i poverenja koje ste nam pružili, Futurologija bi ostala neostvarena težnja svih nas.

Zahvaljujemo se na podršci Gradu Zrenjaninu, Privrednoj komori Srbije, Zrenjaninskom poslovnom krugu – ZREPOK, kompanijama Consulteer i Enmon, kao i Registru nacionalnog internet domena Srbije – RNIDS. Dali ste nam vetar u leđa, a mi smo se potrudili da opravdamo vaše poverenje!

Podrška nije izostala ni od strane Kulturnog Centra Zrenjanina, zajedno sa kojim nas očekuje mnogo zanimljivih projekata u budućnosti. Tehničku podršku realizaciji Futurologije pružile su kompanije One Stop Marketing i InsBy Tech, a poseban pečat ovom događaju dali su naši sjajni volonteri sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i iz Crvenog krsta Zrenjanina!

Pred nama je zadatak da naredna godina bude još bolja. Informacije o projektu Futurologija 2.0. očekujte vrlo brzo ❤️