The field

Consulteer d.o.o. je sa ponosom otvorio svoja vrata za ambiciozne mlade ljude i organizovao prvu stručnu praksu za studente.
Polaznici su studenti Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu. Ima ih 4, dvoje sa III godine, jedan sa IV i jedan apsolvent.

Plan cele prakse jeste da se u narednih godinu dana studenti upoznaju sa radom u jednoj IT kompaniji, od samog začetka jednog projekta, preko arhitekture, planiranja sprintova, izbora tehnologija, do kodiranja i predstavljanja završnog proizvoda.
S obzirom da su mladi, ambiciozni, puni ideja i kreativnog nagona, svako od njih će u zavisnosti od pokazanog znanja dobiti priliku da radi na lakšim komercijalnim zadacima i da kao takvi ti zadaci budu plaćeni. Što je, verujemo jedinstveno u IT komanijama u Zrenjaninu.

Trenutno je otvoreno samo još jedno mesto u ovoj grupi, mada imamo u planu da formiramo i nove grupe polaznika.
Naša vizija jeste da na ovaj način formiramo zajednicu IT stručnjaka koji će The Field prepoznati kao početnu tačku svog profesionalnog napretka. Ciljna grupa su mladi, entuzijasti, kreativci koji žele da se bave IT-jem i koji sebe za godinu ili dve mogu da vide u timu Consulteer-a.
The Field je naziv koji koristimo za ovaj naš projekat i to je jedan od načina regrutacije junior developera.