Tehnološka inovacija kreirana u Zrenjaninu

Zrenjaninska marketinška agencija „One Stop Marketing“ u prethodnom periodu razvila je aplikaciju za visoko sofisticiranu tehnološku novinu – samostojeći Info pult, po svemu jedinstveni prozvod te vrste kod nas.

Info pult u službi najrazvijenijeg loyalty programa na tržištu „Kasica Brojalica“, na osnovu bar – koda loyalty kartice potrošača može da:  očitava loyalty poene (Keširiće), evidentira akcijske artikle i izabrane artikle u personalizovanoj akciji putem „Selektora popusta“, ali i da korišćenjem posebnog algoritma predlaže personalizovanu kupovinu na osnovu obrađenih podataka o prethodnim kupovinama i preferiranim proizvodima, za svakog potrošača ponaosob.

Inovacija je u tome da, ako sistem prepozna kako konkretan potrošač kupuje izvesnu vrstu proizvoda češće od ostalih, ponudiće mu upravo preferiranu vrstu robe, a koja se u tom trenutku nalazi na akcijskom sniženju. Uz to, po želji klijenta, ovaj algoritam je koncipiran tako da se među preporukama može naći i neki od PL artikala.

Pored ovoga, izrađen je i kao „price checker“, a svojevrsni je medij dvosmerne komunikacije sa potrošačem, sa svojim modulom za ocenjivanje same radnje ili popunjavanje definisane ankete.

Info pult postaje standard kod opremanja novih objekata domaće kompanije Gomex, a uskoro će i drugi prodajni prostori ove kompanije, koji ispunjavaju određene infrastrukturne zahteve biti opremljni po jednim Info pultom, tehnološkom inovacijom zrenjaninske agencije One Stop Marketing.