RSG Balkans 2023: Agile i IT lideri na najvećoj agilnoj konferenciji na Balkanu

Dok vršimo poslednje pripreme za Futurologiju, dvodnevnu IT konferenciju koju organizuje Zrenjaninski IKT Klaster, skrećemo vam pažnju na još jedan sjajan događaj koji se održava sredinom novembra.

Podržan od strane Scrum Alliance, Regional Scrum Gathering Balkans je svetski događaj koji ima za cilj da okupi Agilne profesionalce, programere, trenere i entuzijaste. Zajedno ćemo pokazati svu snagu i moć Balkana kada je u pitanju deljenje znanja, kvalitetno umrežavanje i najviši nivo profesionalizma.

Dva dana, tri scene i više od 30 predavača iz celog sveta!

Regionalni Scrum Gathering Balkans 2023 će se održati uživo 16. i 17. Novembra u pozorištu Madlenianum, uz opciju online prisustva za internacionalne goste i pokrivaće najaktuelnije teme i radionice iz oblasti agilnih transformacija, liderstva, planiranja i procene, DevOps, QA testiranja kao i data science, AI tehnologije i agilnosti u gejming industriji, kao i razvoj softverskih proizvoda i aplikacija.

Ovogodišnji program okuplja neke od najuticajnijih globalnih mislilaca iz agilnih i IT zajednica kao što su Lyssa Adkins, međunarodno poznati koautor Agilnog Manifesta Jon Kern, Roman Pichler koji je vodeći stručnjak za upravljanje proizvodima, Geoff Watts, vrhunski britanski trener za agilne timove i lidere, kao i mnogi drugi koji će podeliti svoja znanja i iskustva i doprineti razvoju profesionalaca u regionu!

Više o agendi i predavačima pogledajte na linku.

Ove godine će konferencija biti održana uživo, ali će sve sesije biti dostupne kao stream na zvaničnoj konferencijskoj aplikaciji MatchAbout! Sjajna vest za sve sertifikovane agilne profesionalce je to što RSG Balkans donosi čak 16 SEU bodova za obnovu zvaničnih Scrum Alliance sertifikata.

Ne propustite priliku da unapredite svoje znanje o novim tehnologijama, agilnosti i razvoju! Vidimo se 16. i 17. novembra u Madlenianum teatru!

Više informacija i ulaznice potražite ovde: https://www.agile-serbia.rs/conference/regional-scrum-gathering-balkans-2023/