Ove nedelje Zrenjanin je centar IT industrije i elektronske trgovine!

Nakon tri godine pauze usled pandemije, Zrenjanin će ponovo biti domaćin velikog okupljanja na kome će više od šezdeset stručnjaka i profesionalaca podeliti svoja znanja i iskustva sa preko šest stotina posetilaca koji su se prijavili za Digitalk događaj.

E-Commerce Days, događaj posvećen elektronskoj trgovini, rasprodat je pre nedelju dana. Preko dve stotine privrednika iz cele Srbije se prijavilo za događaj koji će po svemu sudeći biti E-Commerce događaj godine.

Kada je u pitanju Digitalk konferencija, uprkos pauzi od nekoliko godina, nije se zaboravilo šta jedan ovakav događaj nudi mladima u Zrenjaninu. Zato se ovih dana u privatnom smeštaju širom grada traži soba više, dok su kapaciteti hotela „Vojvodina“ odavno popunjeni.

Kao poslednji element programa koji je objavljen jeste i blok predavanja namenjen WordPress zajednici koja je u Zrenjaninu veoma velika i jaka. Upravo u ovom bloku predavanja, koji će se održati u nedelju, 11. aprila, učestvuju i dvojica Zrenjaninca – Milan Milićev i Nikola Petrov. To su momci koje verovatno ne treba puno predstavljati lokalnoj IT zajednici. Kroz predavanje, ali i panel diskusiju koja će uslediti nakon njihovih predavanja, pridružiće se i Milan Ivanović, najveće ime srpske WordPress zajednice.

Digitalk znači i vrhunski networking

Kako su program, teme i predavači poznati već neko vreme, ostalo je još samo da se otkrije šta je to Digitalk ekipa spremila za učesnike konferencije kada je networking u pitanju.

Oprobani recept koji donosi vrhunsku zabavu ne teba menjati. I ovog puta domaćin čuvenih konferencijskih networking žurki je klub Kafemat, jedno od najreprezentativnijih mesta u našem gradu. Prvo veče konferencije, uz standardnu ponudu svirke uživo, u bašti Kafemata, Digitalk ekipa dovodi kultnog beogradskog DJ-a Bege Fanka. On će publiku sa konferencije zabavljati u unutrašnjem delu restorana.

Završna žurka, u subotu, 9. aprila, takođe će svim učesnicima konferencije ponuditi vrhunsku zabavu. U Kafemat se vraća Vivo band! To je ekipa profesionalnih muzičara koja je pre nekoliko godina na konferenciji u Zrenjaninu napravila jednu od najžešćih svirki. A ta svirka se i danas pamti.

Za sve one koji se još nisu odlučili, organizatori poručuju da se prijave za konferenciju. Prijave će se primati do srede, 6. aprila, u ponoć.

Izvor: Portal Zrenjaninski