O SWIFTU GOVORILI NA FAKULTETU U ZRENJANINU

Protokol orijentisani programski jezik SWIFT i početak rada škole SWIFTA u Zrenjaninu autorizovane od Apple Inc, bile su teme predavanja koje je u petak održano na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu.

Miodrag Popović vlasnik firme „Macola“ koja je ovlašćeni provajder kompanije „Apple“ i njegov saradnik Milan Todorović, objasnili su tokom predavanja kako izgleda SWIFT program i sa kakvim predznanjem je moguće krenuti na ovaj kurs. Dodali su i to kako je kurs organizovan, koje su mu prednosti i šta programerima znači takav sertifikat na tržištu rada.

Obučeni predavači pokazali su i osnovne korake u tom programskom jeziku i odgovorili na niz stručnih pitanja vezanih za teme predavanja.

Apple autorizovani trening centar koji dugi niz godina radi i obučava programere u Beogradu, od 15. decembra poslovaće i u Zrenjaninu, gde će zainteresovani imati priliku da programski jezik SWIFT nauče i u našem gradu.

Organizatori ovog predavanja su Croosover, Apple Authorized Training Provider i član našeg klastera, Centar za edukaciju „Malac Genijalac„.