Nova prilika za usavršavanje u kompaniji Levi9 – letnji Cloud Serverless JavaScript program

Topli letnji meseci donose nove prilike u kompaniji Levi9, koje će biti pravo osveženje za sve buduće IT profesionalce.

Aktuelna prilika jeste poziv za učešće na četvrtom po redu Cloud Serverless JavaScript programu, namenjenom studentima osnovnih i master studija, diplomcima, ali i početnicima u IT svetu, spremnim da unaprede svoje znanje i nauče nešto novo o savremenim tehnologijama.

Program će trajati šest nedelja, a početak je predviđen za 1. avgust. Polaznicima je ponuđena mogućnost da rade iz Levi9 kancelarija u Zrenjaninu ili da u realizaciju budu uključeni onlajn. U prethodnih godinu dana Levi9 je organizovao čak tri ovakva programa, nakon kojih su se najuspešniji učesnici programa i zvanično pridružili timu Najnera i razvoj karijere započeli u ovoj holandskoj kompaniji, koja iz dana u dan raste, i u ovom trenutku u Srbiji broji oko 700 zaposlenih.

Milan Kozlovački, JavaScript Junior, smatra da mu je iskustvo koje je stekao na Cloud Serverless JavaScript programu mnogo doprinelo, s obzirom na to da je angažovan na projektu gde konkretno primenjuje znanje sa prakse.

„Zadovoljan sam na trenutnoj poziciji u Levi9, jer mi pruža mnogo prostora da napredujem. Program koji sam pohađao preporučio bih svakome ko ima određeno iskustvo sa Javascript/NodeJS-om, a želi da unapredi svoje veštine u kratkom vremenskom periodu uz kvalitetne mentore i svakodnevni rad na projektu“, istakao je Milan.

Njegov kolega Igor Gvozden, takođe JavaScript Junior, prisetio se atmosfere koju su mentori održavali tokom programa: „Njihov cilj bio je da nama kao praktikantima smanje stres oko nepoznatih stvari i pomognu da maksimalno dobro uradimo postavljene zadatke. Ista takva atmosfera je zadržana i tokom početnog perioda rada u Levi9, što mi se za sad mnogo sviđa. Interakcija sa mentorima koji su bili više nego na mestu, ostavlja poseban utisak. Iskustvo i usavršavanje tehnologija koje me interesuju, začinjene poslovnom ponudom gde se iste te tehnologije primenjuju, daju krajnjoj slici posebno dobar ukus.“

Sticanje praktičnih znanja, mentorska podrška i saznanje da ovo može biti put ka (prvom) radnom iskustvu, dovoljna su motivacija da se svi zainteresovani priključe dvomesečnom kursu, koji organizuju Levi9 stručnjaci iz Zrenjanina.

Obrazac za apliciranje dostupan je na sajtu Levi9 kompanije, a prijave će trajati do 15. jula

Izvor: I love Zrenjanin