Levi9 meetup u Zrenjaninu

U utorak 11. decembra sa početkom u 17h u Startit centru Zrenjanin, održaće se Levi9 meetup. Teme ovog meetup-a biće „Defensive Programming“  i „Unite Tests“, a ova predavanja održaće Srđan Matić i Dalibor Takač.

– “Defensive Programming” – Srđan Matić, .Net Software Developer, Levi9 Technology Services
Kako pisati kod – diskusije i primeri, kao i odgovori na pitanja o tome kako i od čega se branimo u svom kodu. Razgovaraćemo o različitim načinima na koje branimo svoj “source code” od stalno promenljivih zahteva, o najčešćim greškama u dizajniranju koda i o tome kako se one uspešno mogu izbeći. Odgovaraćemo na pitanje kako se piše održiv i testabilan kod upotrebom dobrih programerskih tehnika i pristupa.

– “Unite Tests – When and How” – Dalibor Takač, .Net Software Developer Senior, Levi9 Technology Services
Zašto su unit testovi važni i zašto se često zanemaruju? U neprekidnoj trci za novim mogućnostima, ka boljoj interakciji sa korisnicima i boljim poslovanjem, nekada je teško ubediti sebe i druge da oni jesu vredni truda i vremena koje bi trebalo da potrošimo na njihovo pisanje. U ovom predavanju biće reči baš o tome zašto su nam unit testovi bitni, o tome kada i kako ih pišemo, kao i o čestim problemima na koje nailazimo kada ih pišemo.