Levi9 donirala nameštaj za opremanje čitaonice Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“

Kompanija Levi9 IT Services donirala je klupe i stolice za opremanje čitaonice na Tehničkom fakultetu "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu.

Kompanija Levi9 IT Services donirala je klupe i stolice za opremanje čitaonice na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu. Tako će čitaonica koja se nalazi u aneksu Fakulteta biti još bolje opremljena, a ambijent prijatniji za rad i učenje studenata.

“Zrenjanin je naša druga kuća u Vojvodini i drago nam što možemo da podržimo rad Tehničkog fakulteta. Pored podrške u opremanju, za studente često organizujemo i predavanja naših kolega. Kroz ovakva vraćanja znanja IT zajednici, želimo da doprinesemo povezivanju privrede i obrazovanja. Studenti takođe u Levi9 završavaju stručnu praksu, a među našim kolegama ima i dosta onih koji su ponikli upravo sa Tehničkog fakulteta.” rekao je Viktor Kovač, direktor razvojnog centra, u ime liderskog tima koji predvodi kancelarije u Novom Sadu i Zrenjaninu.

Saradnja između Levi9 i Tehničkog fakulteta započeta je 2014. godine, kroz letnji program za studente Java Workshop, a već sledeće godine nastavljena donacijom računarske opreme za opremanje savremene kompjuterske laboratorije u kojoj se realizuju predavanja i vežbe.