Kompanija Levi9 organizuje besplatne radionice za programere – prijave do 21. januara

Zrenjaninska kancelarija kompanije Levi9 organizuje radionicu “.NET Winter Workshop 2021”, posle odličnog prošlogodišnjeg iskustva. Prilika da sa ekipom iz Zrenjanina provedu 6 nedelja otvorena je za studente i sve zainteresovane koji imaju osnovno poznavanje web tehnologija (HTML, CSS, opciono JS) kao i osnovno poznavanje nekog od programskih jezika (C#, Java, Python…).

Program će biti realizovan onlajn, od početka februara do polovine marta 2021. godine.

Radionica “.NET Winter Workshop 2021” obuhvata interaktivna predavanja kroz koje će polaznici učiti od Najnera, a pored dopune znanja o programiranju, polaznici će naučiti više o primeni scrum frameworka u razvoju softvera. Praktični deo rada, odnosno razvoj web aplikacije po izboru, obuhvata rad timova uz podršku Levi9 mentora. Tako će svi polaznici imati priliku da primene svoje znanje, ali i da uče o timskom radu u virtuelnom okruženju. Svaki tim će svoje rešenje prikazati na prezentaciji, kojom se program završava.

Zimske radionice nastale su po modelu letnjih, koje se od 2017. održavaju u Zrenjaninu. Često su programi ovog tipa za kandidate prvi korak koji se završava zaposlenjem. Takvu priču ima i Zrenjaninac Jovan Dimić, .NET Software Developer, koji je nakon učešća u programu 2018. godine postao deo tima.

“U radu sa tadašnjim mentorima, ekspertima koji su sada moje kolege, dobio sam preko potrebno samopouzdanje u kodiranju. Naučio sam novi način razmišljanja, koji mi je omogućio da razlikujem dobro od manje dobrog koda, razbio sam predrasude o ovom poslu i uverio se da nije neophodno znati sve tehnologije jer se u radu sve nauči.”

Međutim, ono što je najsnažniji Jovanov utisak je da vreme koje se provede na ovim Levi9 radionicama zamenjuje mnogo meseci ili čak godina provedenih na fakultetu odnosno u samostalnom učenju. Pitali smo ga ima li savet za nove polaznike “Iskoristite maksimalno vreme sa mentorima i kolegama, jer se pažljivim slušanjem i razmenjivanjem iskustava uči najviše.”

Prijave za “.NET Winter Workshop 2021” otvorene su od ponedeljka, 21. decembra do 21. januara 2021, a forma je dostupna na sajtu http://tech9.rs/workshop.php.

Broj učesnika je ograničen, svi zaintersovani koji prođu u drugi krug selekcije biće pozvani na testiranje.