Kampanja “Podrži znanje: Zajedno za srednjoškolce”

Kako bi podržali mlade ljude i dodatno ih motivisali da nastave da stiču znanja i veštine koje su im potrebne, kompanija Vega IT pokrenula je kampanju “Podrži znanje” i zajedno sa zajednicom prikuplja sredstva za računare koje će donirati srednjim školama u Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu.

Kampanja se sastoji iz 4 faze:

Prva faza: Prijava srednjih škola

U ovoj fazi pozivaju sve građane da prijave srednje škole na teritoriji Novog Sada, Niša i Zrenjanina. Svi zainteresovani građani mogu prijaviti srednju školu, ali i same škole se mogu prijaviti za učešće. Finalni rok za slanje prijave je 11. mart do 17č.

Druga faza: Glasanje za prioritete

Kako bi odredili redosled prioriteta srednjih škola za donaciju računara, svi građani moći će da glasaju na javnom glasanju koje će se održati putem Vega IT Facebook stranice. Glasanje će trajati od 21. do 25. marta do 12h, nakon čega će organizatori objaviti zvaničnu listu prioriteta.

Treća faza: Poziv kompanijama da se pridruže akciji

Kako bi se sakupio što veći broj računara, biće pozvane sve kompanije i fizička lica da svojim finansijskim doprinosom omoguće da što više škola dobije potrebnu opremu.

Četvrta faza: Donacija računara školama

U poslednjoj fazi kampanje, ZA SVA PRIKUPLJENA sredstva biće kupljena oprema i u potpunosti donirana srednjim školama prema listi prioriteta. Cilj je da svi računari budu donirani do 1. septembra.

Ukoliko želite da i vaša škola bude deo kampanje “Podrži znanje” javite se na email podrziznanje@vegait.rs ili na broj 069/1803228.