Centar za edukaciju “Smart School“

Program Smart Maths Škola matematike u kojoj se bavimo matematikom za osnovnu i srednju školu. Pomažemo Vašoj deci da napreduju. Naprednoj deci pružamo mogućnost usavršavanja.

Ukoliko je Vašem detetu potrebno da popravi ocene iz matematike, ili da kontinuirano uče matematiku, ili da radi napredne matematičke teme; takođe, ukoliko se Vaše dete priprema za završni ispit, za maturski ispit ili za prijemni ispit na nekom od fakulteta, Smart School je pravo mesto za Vas i Vaše dete.

Časovi su prilagođeni deci svih nivoa znanja. Prema nivoima znanja formirane su grupe.

Rad sa učenicima je u malim grupama, 6-10učenika, kako bi deci bilo interesantno da matematiku uče u društvu, a profesor mogao da se posveti svakom detetu pojedinačno.

Za srednjoškolce su predviđeni i časovi matematikih osnova informatike.

U prijatnom ambijentu, sjajnoj atmosferi, sa vrhunskim kadrom, možemo rešiti sve ono što Vam je potrebno kada je matematika u pitanju.

Smart Maths je prvi od programa Centra za edukaciju Smart School. Naš cilj je da imamo pravi Centar za edukaciju, gde ćemo sa nekoliko bogatih edukativnih programa doprineti porastu kvaliteta obrazovanja u našem Gradu.

SmartSchool logo
Kontakt podaci
Kontakt osoba