Bus computers

Sedište preduzeća je u Kikindi, a poslovni ogranci su u Novom Sadu, Subotici i Zrenjaninu, s tim da svaki poseduje maloprodaju, veleprodaju i servis. BUS Computers poseduje poslovni prostor u svom vlasništvu zajedno sa pratećom infrastrukturom i logistikom. Zaposleno je 40 radnika, među kojima je veći broj diplomiranih inženjera, inženjera informatike, sertifikovanih servisera i stručnih komercijalista.
Prvu celinu predstavlja komercijalna služba koja obavlja uvoz i distribuciju IT komponenti za proizvodnju računara, perifernih uređaja i prateće opreme. Opremom snabdevamo veliki broj sistem-integratora i prodavnica računara, kao i pravna i fizička lica u okruženju. U skoro svakom gradu u Srbiji imamo poslovne partnere – lokalne kompanije koje su među najuglednijim u svojoj sredini. Komercijalnu službu upotpunjuju 4 maloprodajna objekta i prodaja putem interneta.
Drugu celinu predstavlja realizovanje integrisanih informacionih sistema kod krajnjih korisnika. To podrazumeva izradu projekata, instalaciju hardvera, instalaciju računarskih mreža, definisanje i izradu sistema za obezbeđenje objekata, i servisnu podršku. Projekte implementacije kompleksnih računarskih mreža su nam poverile brojne institucije i preduzeća.
Treću celinu predstavlja izrada softvera za poslovanje trgovačkih, proizvodnih i uslužnih preduzeća i ostalih vrsta pravnih subjekata sa specifičnim zahtevima. U oblasti zdravstvaje razvijen softver za kompletno poslovanje medicinskih ustanova sa evropskim sertifikatom Eurorec. Bogata referentna lista korisnika koji koriste naše programe ukazuje na značajan udeo ove celine u celokupnom poslovanju.

Kontakt osoba:
  Borislav Čubrilo

  Adresa: Nemanjina 36, 23300 Kikinda
  Tel: 0230/432-102
  buscomputers.rs
  E-mail: boris@bus.co.rs
  Broj zaposlenih: 42